Morgensang i Geografisk Have, Kolding

**************************

Søndag, den 13. juni kl. 03.30-07.00 (om morgenen) 2004.

Vi mødtes kl 03.30 foran indgangen til Geografisk Have. Det var vindstille, stadig mørkt, og ingen skyer. Der var ca. 20 morgenfriske store og små. Frede "Skovtrold" var helt i sit es. Jeg tror de fleste tænkte noget lignende som mig: "Er dette nu en god ide, når vi en søndag morgen kunne ligge i en dejlig varm seng, med udsigt til en god morgenkaffe, måske endda på sengen."

Jeg er dog sikker på, at ingen fortrød den tidlige opstandelse. Vi gik en tur gennem haven, ud i Dalby-ådal, Frede fortalte, når han hørte en fugl, sagde hvad det var for en og hvad man kunne kende dens sang på. Han var vældig pædagogisk, beskrivelser som:...lyder som korkprop på vinduet.....en lille klokke..... rislende å... gjorde det lidt lettere, men som fuglene vågnede blev der flere, hvilket ikke gjorde det lettere. Vi har dog alle fået en oplevelse, samt ide om fuglesang. Så er kornet sået så er det bare med at arbejde videre selv.

Vi havde en dejlig tur, som sluttede i væksthuset oppe i haven, her var der en rigtig fin morgenmad til alle, fra "Den gyldne hane".

Absolut en god tur, som kan anbefales.Ja, og så kostede det kun 40 kr.

Dette spændende arrangement var et samarbejde  mellem Geografisk Have og

Grønne Familier, Vejle Amt.